BÉRRAKTÁROZÁS

BÉRRAKTÁROZÁSRÓL RÖVIDEN

A bérraktározás nem csak a raktárbérlés egy alternatívája, sokkal több. Bérraktározás során átvállaljuk ügyfeleinktől a logisztikai folyamat egy jelentős részét. Ennek előnye nem csak az, hogy nem kell bajlódni az áruk mozgatásával, komissiózásával, de állandó raktárat sem kell fenntartani, így jelentős fix költségtől tudjuk megóvni ügyfeleinket.

A bérraktározás egy olyan megoldás, ami képes a kereskedelemben jelentkező igényingadozás, azaz szezonalitás kezelésére.

BÁRRAKTÁROZÁS ELŐNYEi

AZONNALI MEGOLDÁS

A bérraktározás szolgáltatás csaknem azonnal igénybe vehető, nincs szükség hosszas előkészületekre, így azonnali megoldás lehet ügyfeleink számára.

RUGALMAS SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásainkat pontosan az igényekre tudjuk szabni, így ügyfeleink dönthetik el, a logisztikai folyamat mely lépéseit kívánják kiszervezni.

RUGALMAS KAPACITÁS

Ügyfeleink csak a valóban betárolt áruk mennyisége után fizetnek díjat, így nem merülnek fel olyan fix költségek (raktár bérleti díj, munkaerő), mint egy raktárbérlés esetében.

TAPASZTALAT ÉS SZAKÉRTELEM

Kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a logisztikai folyamatok területén. Így nagy rutinnal és precizitással végzik munkájukat.

VERSENYKÉPES ÁR ÉS SZOLGÁLTATÁS

A bérraktározás egyik nagy előnye, hogy nincsenek fix költségek. Minden felmerülő költség előre, pontosan tervezhető, így az áru értékesítési árába kalkulálható.

BÉRRAKTÁROZÁS LÉPÉSEI

BETÁROLÁS

TÁROLÁS

KOMISSIÓZÁS

CSOMAGOLÁS

CÍMKÉZÉS

Gyakran ismételt kérdések

A bérraktározás során nem az ügyfél bérel raktárat és nem az ő alkalmazottai dolgoznak az áruval. Az ügyfél megbíz bennünket, hogy az árut érkeztessük, helyezzük el a saját raktárunkba, és azt a megfelelő időpontban, akár összeválogatás(komissiózás), csomagolás, címkézés után adjuk ki szállításra. 

Ügyfelünk pontos utasítást ad azzal kapcsolatban, hogy az adott árut hogyan kell kezelni, csomagolni, címkézni. Így az áru pontosan úgy hagyja el a raktárat, ahogy azt ügyfelünk igényli.

A Depochem Raktárbázis több, a legkülönfélébb tulajdonságokkal rendelkező raktárépülettel rendelkezik. Így szinte bármilyen anyag raktározására képesek vagyunk, legyen szó élelmiszerről vagy akár tűzveszélyes anyagokról, veszélyes árukról.

Határozottan nem. Bérraktározás során pontosan annyi raktározási költséget fizet az ügyfél amennyi áru éppen a raktárban tartózkodik. Nem szükséges egy állandó raktárat, állandó alkalmazotakkal fenntartani. Ha egy adott időszakban nincs árumozgás, költség sem merül fel. 

A saját raktár és logisztikai rendszer fenntartása csak abban az esetben előnyösebb választás egy vállalkozás számára, ha már tartósan olyan magas volument képes forgalmazni, ami indokolttá teszi egy teljes logisztikai apparátus felállítását. 

Igen, a Depochem Raktárbázis  több tíz évre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik ilyen jellegű anyagok raktározásában. Legyen szó akár tűzveszélyes vagy mérgező anyagok tárolásáról.  

Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!